products
products
Tabletop Air Purifier

Produk Kita

Produk Panas

  • Desktop air purifier
    Pemurni udara desktop
  •  Household Air Purifier
    Pembersih Udara Rumah Tangga
  • Tabletop Air Purifier
    Pembersih Udara Tabletop
  • Household air purifier
    pembersih udara rumah tangga
  • LiangYueLiang Company

babagan LiangYueLiang

Kenapa Pilih Kita!

Guangdong LiangYueLiang Photoelectric Technology Co., Ltd. wis fokus ing aplikasi ultravioletlanpembersih udarabanggaluwih saka 20 taun.Iku perusahaan teknologi dhuwur nasional sing spesialisasine ing.Inovasi sing terus-terusan yaiku daya saing perusahaan & produk Inovasi sing terus-terusan yaiku daya saing perusahaan & produk.Perusahaan wis 19 taun pengalaman inguv lan pembersih udarariset lan pangembangan lan tim technical profesional ing aplikasi sakapembersih udarateknologi.

Apa milih LiangYueLiang

  • Established in 2016,located in FoShan,China.All OEM ODM air purifiers with CE,FCC,ROSH,TUV,EPA Certification with our own R&D Team.

    Pabrik profesional

    Madeg ing taun 2016, dumunung ing FoShan, China. Kabeh pembersih udara OEM ODM kanthi Sertifikasi CE, FCC, ROSH, TUV, EPA karo Tim R&D kita dhewe.
  • Our always take the concept.All for customers,Quality first,Guide by Market,Continuous innovation and persist in all function,Convenience and utility,and with Reasonable Price.

    Profesional ing Kualitas Pembersih Udara

    Kita mesthi njupuk konsep. Kabeh kanggo pelanggan, Kualitas pisanan, Pandhuan dening Pasar, Inovasi sing terus-terusan lan terus-terusan ing kabeh fungsi, Penak lan sarana, lan kanthi rega sing cukup.
  • LiangyueLiang People always with great passion and confidence are striding forward with you to make mutual benefits and create bright future in air purifier field.

    Tim Penjualan Profesional

    LiangyueLiang Wong-wong tansah kanthi semangat lan kapercayan sing maju karo sampeyan kanggo nggawe keuntungan bebarengan lan nggawe masa depan sing cerah ing lapangan pembersih udara.
  • Stable employee,most of them are 10 years long in this factory.High output with monthly capacity 50000pcs.98% in time delivery to customers.

    Manajemen Pabrik Banget

    Karyawan sing stabil, umume dawane 10 taun ing pabrik iki. Output sing dhuwur kanthi kapasitas saben wulan 50000pcs.98% ing wektu pangiriman menyang pelanggan.
  • Located in Foshan, Guangdong China. Easy to reach Guangzhou Baiyun International Air Port, Foshan Air Port, Huangpu/ Nansha/ Yantian/ Shekou/ Chiwan Bay sea port.Super convenient for customers' visiting&exporting worldwide.

    Transportasi Trep

    Dumunung ing Foshan, Guangdong China.Gampang tekan Pelabuhan Udara Internasional Guangzhou Baiyun, Pelabuhan Udara Foshan, Pelabuhan Laut Huangpu / Nansha / Yantian / Shekou / Teluk Chiwan. Super trep kanggo ngunjungi & ngekspor pelanggan ing saindenging jagad.
  • Been exporting air purifiers for 5 years,well knowledge in worldwide markets,can guide customers correspondingly and with good customers supporting.

    Pengalaman ing pelanggan ndhukung

    Wis ngekspor pembersih udara sajrone 5 taun, kawruh sing apik ing pasar ing saindenging jagad, bisa nuntun para pelanggan kanthi cocog lan kanthi dhukungan pelanggan sing apik.

LiangYueLiang News